Història:

L'any 2005, donat que la nostra ciutat creix contínuament i que el nostre Patge Xiu Xiu no donava l'abast a l'hora de recollir totes les cartes dels nostres infants, en Josep Pou Esquius com a president de l'Associació de Veïns de Vallparadis, es va possar en contacte amb Ses Majestats els reis Melcior, Gaspar i Baltasar, per tal de demanar-lis la possibilitat de que ens enviessin un altre carter reial.

Se Majestat el rei Melcior li va contestar que per ell no havia cap inconvenient en enviar-li el seu carter reial que es deia Patge Feliu i que aquest, que conjuntament amb el Patge Xiu Xiu, pogues recollir les cartes de tots els nens i nenes de la nostra ciutat.

De fet Ses Majestats li varen donar les gràcies per haver-los informat d'aquesta necessitat que tenia la nostra ciutat i que en un futur els agradaria que tots els reis tinguessin el seu carter reial. Això si, sense que el Patge Xiu Xiu perdi la seva història i la reputació que s'ha guanyat durant tots aquests anys.

Per això, l'Associació de Veïns de Vallparadis es l'encarregada d'organitzar l'arriba del Patge Feliu a la nostra ciutat i de que no li falti res mentre estigui entre nosaltres, recullin les cartes de tots els nens i nenes.